Programeaza o vizionare

Daca doriti sa va programati o vizionare, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Se trimite...
Multumim! Inchide
Please try again. Inchide
Modern architecture office buildings

Noi nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de solutii imobiliare, cei ce putem negocia pentru tine cea mai buna afacere. Totul pentru a va asigura satisfactia succesului afacerilor in imobiliare

Palace Real Estate este singura companie din Iasi care se adreseaza in mod special dezvoltarii constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale intr-un climat profesionist, dominat de respectul pentru valorile adevarate, clientii nostrii sunt parteneri  intru dezvoltarea unor proiecte durabile, marcante pentru dezvoltarea societatii contemporane.

Cu o echipa unita sub spectrul acelorasi valori, oferim solutii inteligente in contexte schimbatoare, si nu in ultimul rand, oferim permanent partenerilor nostri noi oportunitati de dezvoltare. Dorinta noastra de a solutiona eficient nevoile clientilor s-a concretizat in crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidential, birouri, comercial, industrial si terenuri.

Concret, in cazul nostru, succesul unui business reiese din faptul că reusim, prin expertiza şi experienta consultantilor companiei, sa intelegem nevoile individuale ale fiecarui client si să ii propunem solutii imobiliare personalizate, de cea mai inalta calitate, cu un risc investitional scazut şi probabilitati maxime de profit.

Simplitatea colaborarii reiese din capacitatea de a intelege specificul cererii si rapiditatea în a va oferi cele mai integrate solutii, din care impreuna sa alegem, in timp util, varianta optima. Ne implicam intens, utilizand metode de specialitate avansate, diversificate, in acord cu evolutia generala a pietei, dar şi a complexitătii cererilor imobiliare.

Palace Real Estate este o companie imobiliară de excepţie, întrucât are un obiectiv aparte şi anume, implicarea totală în vederea garantării siguranţei şi succesului business-ului dumneavoastră.

Bogdan Ghilasa

Bogdan Glilasă

Reprezentant vanzari

Contact reprezentant vanzari

Ansamblul “I.C. Brătianu Residence” situat în Bucium, la 100 de metri de benzinaria MOL și de mijloace de transport în comun, oferă spre vânzare apartamente cu 1,2 și 3 camere.

(+4) 0735.988.588 office@palaceimobiliare.ro